Om Brahår.se

Brahår.se har lång erfarenhet av att erbjuda hårtransplantationer i världsklass via vår klinik i Sverige och även vår andra klinik utomlands, i Turkiet för närvarande men vi kommer öppna fler kliniker i fler länder inom ganska snar tid. Genom åren har vi hjälpt tusentals personer att förbättra sitt utseende och självförtroende med hårtransplantationer som ger ett permanent resultat.

Vår specialitet är att erbjuda behandlingar mot håravfall, oavsett orsak. Med den senaste teknologin har vi möjligheterna att hjälpa både män och kvinnor att återfå sitt hår och uppnå önskat resultat till ett överkomligt pris. Vi motiveras av att öka livskvaliteten för våra kunder som återigen kan välja fritt bland olika frisyrer och slappna av utan att oroa sig över kala fläckar eller vikar som växer sig allt större.

Det vi kan erbjuda är hårtransplantationer i världsklass fast för mycket lägre priser i vår klinik i Turkiet än vår svenska klinik samt våra andra kliniker i Sverige.

Hårtransplantationerna som vi utför utförs med den senaste tekniken och helt smärtfria behandlingar med lokalbedövning. Du slipper också få det karaktäristiska ärret som tidigare var vanligt vid hårtransplantationer eftersom vi använder oss av modernare metoder som inte efterlämnar några ärr alls.

Vi erbjuder personligt anpassade behandlingar där vi tillsammans kommer fram till det bästa alternativet utifrån dina behov under en inledande kostnadsfri konsultation. Det är det första steget till att få tillbaka en frisyr du trivs med.

Vår personal är både kunnig och erfaren, och vi hjälper dig med allt kring din hårtransplantation så att du kan slappna av på resan till vår klinik som du valt. Skulle resultatet inte bli som utlovat har du dessutom garanti så att du slipper betala för eventuella hårsäckar som inte producerar något hår efter transplantationen.

Hittills har vi hjälpt 100-tals personer med att få tillbaka sitt hår och alla våra kunder är nöjda med sitt resultat.

Vi hoppas att vi får hjälpa dig att återfå ditt hår genom att göra det som vi är bäst på – att matcha just dig med rätt klinik och behandlingsmetod för att uppnå ett resultat som du är mer än nöjd med.

Uppdaterad: February 28, 2024

Innehåll
Visa

Gratis konsultation

Vi erbjuder alltid gratis konsultationer till alla som är intresserad av att göra en hårtransplantation. Då får du kommunicera direkt med vår personal så att ni tillsammans kan komma fram till vilken typ av hårtransplantation som passar dig och hur många grafts (hårsäcksgrupper) du behöver för att uppnå ditt önskade resultat.

I samband med konsultationen får du också ett individuellt prisförslag. De prisuppgifter vi anger här på sidan är nämligen bara vägledande exempel på vad en hårtransplantation kan kosta. Det exakta priset kan man först komma fram till efter att ha tittat på dina förutsättningar och önskemål.

Alla konsultationer är självklart helt förutsättningslösa, och du förbinder dig inte till att göra någon hårtransplantation. Men skulle du vara intresserad av att gå vidare börjar vi planera din resa till Turkiet och bokar in en tid för transplantationen så snart som möjligt.

Vi är glada över att ha fått förtroendet att planera in och genomföra tusentals hårtransplantationer hittills tillsammans med våra utvalda samarbetskliniker, och vi hoppas att även få hjälpa dig att återfå ditt hår och bibehålla resultatet under många år framöver.